• English
    • العربية
  • English 
    • English
    • العربية
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • مستودع الأصول الرقمية لابحاث ومشاريع الطلبة بالجامعة
  • Search
  •   DSpace Home
  • مستودع الأصول الرقمية لابحاث ومشاريع الطلبة بالجامعة
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

التقدير النوعي لمعدل نتريث ونترات الصوديوم المستخدم كمادة حافظة في بعض أنواع الجبن من نوع )الشرائح ( الموجود بالسوق المحلية سبها . Qualitative evaluation of Sodium Nitrate and Nitrite uses as Food reservation matter in some local market's cv2heese cheese sliced 

الشريف, مريم; صالح, فاطمة; بركة, مراد (2021-09-06)
In this study, the estimation of the rate of sodium nitrite and NaNo2 and NaNo3 used as preservatives in some types of cheese of the slice type available in the local market was studied. The test of the control showed that ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
الشريف, مريم (1)
بركة, مراد (1)
صالح, فاطمة (1)Subject
التقدير النوعي لمعدل نتريث ونترات الصوديوم المستخدم كمادة حافظة في بعض أنواع الجبن من نوع )الشرائح ( الموجود بالسوق المحلية سبها . Qualitative evaluation of Sodium Nitrate and Nitrite uses as Food reservation matter in some local market's cv2heese cheese sliced (1)
... View MoreDate Issued2021 (1)Has File(s)
Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV